Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Skoda Scala - це новий гравець в С-класі

На початку наступного року в Європі з҆ явиться бюджетний хетчбек від чеської марки Skoda. Нарешті цей автовиробник вирішив спробувати свої сили в сегменті де головним фаворитом завжди був відомий на весь світ - VW Golf. В модельному ряді Skoda, хетчбек Scala посяде місце між Fabia і Octavia, тому очікується що його базова вартість не перевищить 20 тисяч євро.

Новачок побудований на компактній платформі MQB VW Group, яка називається A0. Таке технічне рішення поєднує Skoda Scala з такими моделями концерну як Seat Ibiza та Volkswagen Polo. Габаритна довжина хетчбеку складає 4 метра і 36 сантиметрів, що на 10 см довше ніж у Golf, але при цьому на 30 см коротше за Octavia. Зовнішній стиль Skoda Scala сформований за рахунок концепту Vision RS, який засвітився на автосалоні в Парижі. Одного погляду на екстер҆ єр достатньо для розуміння нового стилю чеського бренду, адже саме таке «обличча» чекає на інші моделі марки. Передня частина автомобіля виглядає настільки самобутньо, що хетчбек неможливо буде сплутати ні з яким іншим автомобілем. Також, новачок може похизуватися просторим салоном та багажним відсіком на 467 літрів, що є рекордним показником у класі.

Під капотом Skoda Scala може встановлюватись один з чотирьох варіантів моторів, три з яких бензинові і один турбодизель. Базовим силовим агрегатом стане 1-літровий трициліндровий двигун на 95 к.с., але за незначну доплати його потужність збільшиться до 115 к.с. Втім, найбільш підходящим варіантом ми вважаємо новий 1,5-ітровий мотор з системою вимкнення циліндрів, який виробляє 150 к.с., що достатньо для динамічної їзди. При цьому середня витрата пального не перевищить 5 літрів на кожні 100 км пробігу. До бензиновий агрегатів виробник вирішив додати один дизель, об҆ єм якого 1,6 літри, а потужність 115 к.с. В парі з базовим мтором агрегатується 5-ступенева механічна коробка перемикання швидкостей, а з іншими двигунами 6-ступенева механіка або роботизований автомат.

Інтер҆ єр Scala готовий запропонувати традиційно високу якість матеріалів та чудову ергономіку від концерну VW Group. В сучасному автомобілі головну увагу споживачів привертає інформаційно-розважальна система, яка об҆ єднує управління всіх функцій та опцій. Залежно від оснащення Scala, сенсорний дисплей мультимедійної системи може мати розміри 6,5, 8 або 9,2 дюйми. Вбудована SIM-карта з постійним з'єднанням 4G дозволяє власникам розблокувати модель, використовуючи смартфон та автоматично оновлює навігаційну карту. Також для клієнтів передбачена опція цифрової панелі приладів «віртуальний кокпіт» з 10,25-дюймовим екраном.

На європейському ринку Skoda Scala матиме декілька версій, які вирізнятимуться одна від одної переліком базового обладнання. Як ми вже казали, орієнтовна вартість нового хетчбека перебуватиме в межах 20 тисяч євро…

 

 

11.12.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Skoda Scala - це новий гравець в С-класі

Політика конфіденційності